//Sunteți în căutare de porți sau garduri? Apelați la produsele Americasa

Sunteți în căutare de porți sau garduri? Apelați la produsele Americasa

Încă din 2009 suntem furnizori de sisteme de protecție perimetrală: garduri, porţi, automatizări, cu aplicaţii în cele mai diverse domenii.

Gardurile și porțile noastre, incluzând panourile, stâlpii și accesoriile aferente (capace ornamentale, elemente de feronerie, cleme de prindere etc) respectă normele europene în ceea ce privește calitatea, siguranța și durabilitatea. Suntem prezenţi cu soluţii de la furnizori lideri pe piața europeană: HERAS, WISNIOWSKI, ELKA, CARDIN, CAIS, KONSPORT, LOCINOX. Ţinta noastră este calitatea la un preţ competitiv.

Americasa: Calitate la un preț rezonabil

Ținta noastră este calitatea la un preț rezonabil. În acest sens partenerii și furnizorii noștri sunt producători cu o vastă tradiție în domeniu, lideri pe piața europeană. Alegerea gardului și a porții trebuie să țină cont de arhitectura clădirii, pentru a avea o armonie deplină. Modelele pe care vi le prezentăm se pretează unor stiluri variate și vor conferi personalitate proprietății.

Ce produse și servicii oferim?

  • garduri rezidențiale
  • garduri industriale
  • garduri mobile șantier
  • porți acces
  • accesorii și feronerie porți

Asigurăm servicii de proiectare şi instalare pentru garduri, porţi, automatizări.

Cu ajutorul homeCARD puteți obține reducere de 3% la produsele CAIS de la Americasa. Consultați profilul companiei pentru mai multe detalii.