//Maximizați lumina zilei cu ferestrele de mansardă

Maximizați lumina zilei cu ferestrele de mansardă

Ferestrele de mansardă sunt de obicei instalate cu trei scopuri principale: ventilație, iluminat natural și valoare estetică. Acestea sunt prevăzute cu geamuri verticale, oferă mai mult spațiu utilizabil și sunt elemente arhitecturale atractive.

Oricine are un apartament la mansardă este în poziția perfectă pentru a implementa schimbări sănătoase și de lungă durată cu instalarea unor ferestre de mansardă.

Iluminare

Cel mai frecvent scop al ferestrelor de mansardă este de a crea o iluminare mai bună. Fie la nivelul ochilor sau mai sus în acoperiș, acestea sunt una dintre cele mai eficiente modalități de a umple o cameră cu lumină naturală, fiind extrem de benefice pentru oricine locuiește, lucrează sau doarme în acea încăpere.

Nu numai că aduc beneficii superioare pentru sănătate datorită capacității de a transmite de trei ori mai multă lumină solară decât ferestrele verticale, dar pot îmbunătăți și aspectul și performanța unei camere în alte câteva moduri.

Iluminarea furnizată de o fereastră de mansardă bine amplasată poate face o cameră să se simtă mai spațioasă, crescând și eficiența energetică. Cele mai bune ferestre de mansardă vin cu o unitate cu geam dublu sau triplu, care ajută la menținerea căldurii din interiorul casei atunci când este frig afară.

Ventilație

Acestea adaugă o ventilație excelentă unei mansarde. Având o fereastră pe fiecare perete asigură un flux de aer excelent. Mai mult, ferestrele de mansardă pot oferi priveliști panomarice și pot elimina mirosurile de abur și mâncare atunci când sunt instalate într-o bucătărie sau o sufragerie.

Element de design

Ferestrele de mansardă sunt elemente de design atractive pentru mulți proprietari de case. De multe ori, beneficiarii apelează la astfel de ferestre inclusiv pentru mansardele care nu sunt locuite, datorită esteticii acestora. Mai mult, ferestrele oferă și siguranță locuitorilor, astfel încât pot fi deschise și permit ieșirea din casă în caz de incendiu.

Pentru reduceri la ferestre și alte produse sau materiale apelează la homecard.ro. Accesezi sute de discounturi de la furnizori locali și găsești tot ce ai nevoie pentru casa ta!