//De ce sa apelati la Trend Furniture pentru proiectul dumneavoastra de amenajare?

De ce sa apelati la Trend Furniture pentru proiectul dumneavoastra de amenajare?

Cu o experienta de 15 ani in domeniu, oferim solutii complete de amenajare a tuturor spatiilor publice si mobilier profesional inconfundabil. Proiectele realizate poarta emblema noastra distinctiva: ingrijire si atentie la detalii.  Integram cu succes branduri de renume, mobilier personalizat si solutii complete in proiecte Horeca. Avem o echipa specializata de consultanti specializati, designeri, proiectanti si ingineri de productie dedicati proiectului tau.

Trend Furniture: Experienta, seriozitate, pret corect, solutii complete

Noi credem ca orice creatie aproape perfecta se naste din pasiune, experienta si daruire. Indiferent de specificul localului dumneavoastra, va propunem mobilier si solutii diverse, pentru orice stil de amenajare.

Prin pasiunea noastra, cream mobilier cu personalitate si trasaturi aparte. Prin experienta noastra, cream ambianta si transmitem emotii. Prin daruirea noastra cream spatii echilibrate si creative. Altfel spus, misiunea noastra este sa crestem valoarea locatiilor publice din Romania. Acest lucru il vom realiza oferindu-va solutii performante, creative si mobilier profesional, durabil, construind parteneriate strategice cu designeri de interior, arhitecti si proprietari de localuri sau dezvoltatori.

Echipa noastra de consultanti specializati, designeri, proiectanti si ingineri de productie este dedicata proiectului dumneavoastra. Ne asiguram ca respectam si livram in termenele si conditiile agreate impreuna. De asemenea, iti propunem solutiile optime pentru proiectul tau in functie de nevoi, buget si destinatie.

Ce tipuri de produse/servicii oferim?

  • Mobilier si amenajari HoReCa
  • Consultana
  • Design
  • Livrare si montaj

Cu ajutorul homeCARD puteti obtine reducere de 3% de la Trend Furniture. Consultati profilul companiei pentru mai multe detalii.