//De ce sa alegeti produsele de feronerie oferite de BrandsDepo?

De ce sa alegeti produsele de feronerie oferite de BrandsDepo?

Firma BrandsDepo este unic distribuitor al feroneriei produse de TUPAI Portugalia și distribuitorul oficial al produselor cosmetice Bailys & Harding England și The English Soap Company.

TUPAI, infiintata in 1976, este o companie care activeaza in sectorul prelucrarii metalelor, adoptand ca linii directoare fiabilitatea in relatia cu partenerii sai si respectarea normele legale si de mediu. TUPAI își obține produsele din 3 materii prime: alama, zamak și inox.

Compania BrandsDepo este prezenta in 21 de judete prin 72 de magazine partenere. Datorita calitatii si garantiei utilizarii de durata, produsele se incadreaza in clasa medie-inalta.

Cand vine vorba despre diferentierea fata de concurenta, echipa BrandsDepo intelege nevoile clientilor sai si considera ca o comunicare deschisa este cheia succesului, atat pentru ei, cat si pentru clienti si colaboratori:

Pretarea la nevoile clientilor este una dintre calitatile noastre, suntem mereu deschisi la ideile si propunerile partenerilor nostri. Suntem o echipa tanara, serioasa, cu experienta in domeniu, generatoare de idei constructive, interactionand in permanenta cu clientii si partenerii nostri pentru a le satisface in totalitate cerintele.”-Echipa BrandsDepo

Unic pe piata din Romania

Firma BrandsDepo va poate oferi o gama diversificata de:

  • manere,
  • rozete,
  • inchideri bai TUPAI pentru usi de interior

Produsele de feronerie comercializate de BrandsDepo sunt unice pe piata din Romania. De ademenea, diversitatea fiind unul din punctele centrale ale companiei, DrandsDepo va mai poate oferi si produsele cosmetice Bailys & Harding England și The English Soap Company.

Cu ajutorul homeCARD, puteti obtine o reducere de 3% pentru achizitii de peste 2000 ron la BrandsDepo. Consultati profilul companiei pentru a accesa mai multe detalii despre discounturi, produse si servicii.