//De ce să alegeți soluțiile smart home de la Smart Home Systems?

De ce să alegeți soluțiile smart home de la Smart Home Systems?

Smart Home Systems este o companie care se ocupă cu furnizarea de sisteme smart home pentru locuințele rezidențiale. Echipa de specialiști vă recomandă integrarea cilindrului inteligent BOLD în proiectul pe care îl dezvoltați. Acesta vă permite să acordați acces facil și sigur în locuință/aparthotel/birou/depozit mai multor utilizatori.

Dumneavoastră ca și proprietar veți alege tipul de acces (permanent, recurent sau temporar) și veți putea vizualiza un istoric al accesului. Din punct de vedere al securității, cilindrul inteligent are certificare SKG 3 stele din 3, care atestă cea mai bună rezistență împotriva efracțiilor. Puteți testa cilindrul inteligent, puteți vedea ce înseamnă acces la simpla apropiere cu telefonul de cilindrul inteligent, dar și cum puteți activa codul PIN mecanic (pe care-l puteți utiliza atunci când v-ați uitat telefonul acasă sau ați rămas fără baterie).

Smart Home Systems: Securitate digitală maximă. Ce tipuri de produse/servicii oferă compania?

Bold keyless security este un cilindru inteligent care permite deschiderea ușii din telefonul mobil atât de la distanță (Bridge Bold) cât și de lângă ușă. Acest cilindru vă permite să acordați și acces limitat (ex. femeia de seviciu va avea acces în locuință joia între orele 10-12).

Cu ajutorul homeCARD beneficiarii pot obține reducere de 5% la achiziția unui cilindru inteligent de la Smart Home Systems. Consultați profilul de companie pentru mai multe detalii.