//Cautati o echipa de incredere pentru servicii de curatenie? Apelati la specialistii Tassid Holding

Cautati o echipa de incredere pentru servicii de curatenie? Apelati la specialistii Tassid Holding

Tassid ofera inca din 2012 o gama completa de servicii profesionale de curatenie si DDD. Compania considera ca asigurarea unor servicii prompte si mentinerea unor relatii comerciale bazate pe incredere, profesionalism si rapiditate reprezinta conditiile fundamentale pentru a dezvolta o retea cat mai solida de colaboratori.

Toate aceste calitati s-au dezvoltat pe parcursul a 9 ani de activitate, iar in prezent Tassid Holding se poate caracteriza prin profesionalism, seriozitate, promptitudine fata de clienti.

Avantajul competitiv al companiei provine din unicitatea serviciilor: “Oferim servicii de igienizare, sterilizare si dezinfectare carucioare si cosuri de cumparaturi prin intermediul unui echipament automat si autonom. Serviciu unic in Europa de Est”-Echipa Tassid Holding.

Pasiune pentru calitate

Tassid Holding va poate oferi:

  • servicii pentru spalarea si dezinfectarea carucioarelor si cosurilor de cumparaturi, rastel si pavaj, acces magazine si alte obiective, cu echipaj mobil dotat cu aparat de spalare cu mare presiune, complet autonom,
  • alpinism utilitar (proiecte de curatare a versantilor de pe Drumuri Nationale, duse cu success la indeplinire si intr-un timp mai scurt decat cel alocat),
  •  spalare parcari.

Cu credinta ca a venit timpul calitatii, politica firmei este orientata catre gasirea si promovarea celor mai bune servicii care duc la satisfacerea cerintelor beneficiarilor / clientilor.

Cu ajutorul homeCARD, puteti obtine 5% discount la orice serviciu cu valoare mai mare de 1000 ron la Tassid Holding. Consultati profilul companiei Tassid Holding pentru a accesa mai multe detalii despre discounturi, produse si servicii.