//5 sfaturi utile pentru mobilarea spațiilor mici. Care sunt cele mai bune piese de mobilier?

5 sfaturi utile pentru mobilarea spațiilor mici. Care sunt cele mai bune piese de mobilier?

Pentru un nou propietar de casă, cumpărăturile pentru piesele de mobilier potrivite pot fi adesea descurajante. Deși există multe piese frumoase pe piață, ele sunt deseori concepute pentru camere mai mari. Dar, dacă nu aveți la dispoziție spații generoase, sarcina de a găsi mobilier elegant care să se potrivească perfect spațiului dumneavoastră poate fi dificilă. În loc să vă stresați, urmați sfaturile de mai jos: 

Mobilier multifuncțional

Când încercați să amenajați o casă sau un apartament cu spațiu mai mic, unele dintre cele mai bune piese care trebuie luate în considerare sunt cele care oferă mai mult decât o singură funcție. De exemplu, un cadru de pat cu sertare extensibile este întotdeauna o alegere excelentă, deoarece oferă depozitare și, bineînțeles, un loc elegant pentru a dormi.

Scaune pivotante

Scaunele pivotante sunt un accesoriul confortabil și perfect pentru spațiile de locuit mai mici. Având posibilitatea de a întoarce scaunul în orice direcție doriți, indiferent dacă este spre televizor sau spre centrul camerei, designul multifuncțional se dovedește a fi foarte convenabil. În plus, nu numai că acest design maximizează spațiile mici, dar adaugă și un aspect retro vibrant încăperii.

Depozitare ascunsă

Adesea, una dintre cele mai mari probleme atunci când vine vorba de case și apartamente mai mici este lipsa spațiului de depozitare. Din acest motiv este imperativ să fiți atenți la tipurile de mobilier pe care le cumpărați, deoarece fiecare metru pătrat contează. Mobilierul care oferă spațiu de stocare secret vă oferă stil și funcționalitate.

Oglinzi

Spațiile mai mici pot însemna uneori mai puține ferestre și, în cele din urmă, mai puțină lumină naturală. Dar, din fericire, aceasta problemă poat fi soluționată ușor. Puneți o oglindă pe orice perete din casa dumneavoastră și veți putea vedea cum spațiul dumneavoastră se transformă. Acestea crează o senzație de spațiu mai deschis și mai respirabil.

Măsurați dimensiunile

În timp ce toate aceste sfaturi vor face o diferență uriașă în spațiile mici, este esențial să măsurați întotdeauna orice piesă pe care o luați în considerare înainte de a o cumpăra. Cunoașterea spațiului cu care lucrați este singura modalitate garantată de a găsi acea piesă de mobilier care se potrivește perfect, fizic și estetic.

sursă: universalexplorehome.com