//De ce să alegeți produsele Fence Art & Design?

De ce să alegeți produsele Fence Art & Design?

Fence Art & Design este o companie din Cluj-Napoca a cărei activitate principală este fabricarea de structuri metalice și părți componente ale acestora: garduri, copertine, balustrade, balcoane, reclame firme, mobilier metalic și multe altele.

Fence Art & Design: Lucrăm doar cu materiale de calitate

Fence Art & Designîincearcă să se adapteze cerințelor pieței pentru a satisface nevoile clienților. Din acest motiv, compania lucrează cu o echipă dinamică, experimentată și mai ales pasionată.

„Chiar dacă e vorba de fier, suntem atenți la cele mai mici detalii privind îmbinările, sudurile, culorile și materialele de calitate. – echipa Fence Art & Design

Compania se diferențiază de concurență prin experiența câștigată, talentul și ambiția echipei. De asemenea, calitatea materialului folosit (fier, vopsea) recomandă Fence Art & Design atunci când vine vorba despre confecții metalice.

Ce tipuri de produse/servicii oferă compania?

  • Confecții metalice: balustrade, porți, uși, pergole, hale
  • Transport gratuit în Cluj-Napoca

Cu ajutorul homeCARD puteți obține discount 5% la orice achiziție mai mare de 1000 ron și 10% la achizițiile de peste 20.000 ron de la Fence Art & Design. Consultați profilul companiei pentru mai multe detalii.